Цей салат можна приготувати на Великдень, щоб здивувати гостей.
Раніше ми розповідали, як приготувати салат, який дасть фору відомим Олів’є та Цезарю.
Інгредієнти:
- Шинка – 300 г;
- Мариновані огірки – 300 г;
- Болгарський перець – 1 шт.;
- Відварені яйця – 2 шт.;
- Відварені яєчні білки – 2 шт;
- Зелена цибуля;
- Свіжі огірки – 150 г;
- Сир – 100 г.
Для заправки:
- Варені жовтки – 2 шт.;
- Йогурт чи майонез – 2 ст. ложки;
- Гірчиця – 1 ч. ложка;
- Сіль, перець за смаком.
Приготування:
- Спершу приготуйте заправку до салату. Для цього виделкою розімніть готові жовтки, з’єднайте їх з йогуртом, сіллю, перцем і негострою гірчицею, перемішайте.
- Інгредієнти для салату наріжте кубиками або соломкою (на ваш вибір), додайте подрібнену зелень і сир, натертий на тертці.
- Змішайте інгредієнти для салату із заправкою та насолоджуйтесь неймовірним смаком.