Вафельний торт традиційно перемазують згущеним молоком, але сьогодні пропонуємо вам додати буквально один секретний інгредієнт, щоб тортик вийшов ще смачнішим.
Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Наполеон” на сковороді.
Інгредієнти:
- Коржі вафельні – 10 штук;
- Вершкове масло – 100 г;
- Варене згущене молоко – дві банки по 370 г;
- Сіль дрібна – щіпка;
- Горіхи грецькі обсмажені – 100 г.
Приготування:
- Потрібно взяти масло кімнатної температури і збити його міксером, потім додати варене згущене молоко і знову гарненько збити міксером, щоб крем наситився киснем і став повітряним.
- Поділіть крем на дві частини і в одну додайте трохи солі. Сіль – це підсилювач смаку, вона допоможе розкрити смак торта ще краще.
- Потому один корж змащуйте кремом без солі, а інший корж – кремом із сіллю.
- Також потрібно ретельно перемазати боки торта.
- Волоські горіхи можна подрібнити в блендері, а можна за допомогою звичайної качалки. Горіхами прикрасьте боки тортика.
- Щоб вафельний торт добре просочився, його потрібно на ніч відправити у холодильник.