Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Майбутній тиждень дуже відповідальний і непростий, принесе стресові ситуації, розкриє минулі неприємні моменти.

Ми вийшли з аури затемнення 25 березня, але все ще залишаємось у його коридорі. Слід звертати увагу на свої почуття та думки, не поспішати ухвалювати доленосні рішення, оскільки вони вплинуть на події найближчих 6 місяців.

Тиждень 1-7 квітня потрапляє на період коридору затемнень. Намагайтеся не з’ясовувати стосунки. Акцентуйте увагу на прекрасному, займіться створенням гармонійного простору довкола себе. Не найефективніший час для цілеспрямованих дій, оскільки від 1 квітня Меркурій перетворюється на фазу ретроградного руху. Зайва активність загрожує помилками та хибами.

1 квітня – день непередбачуваних ситуацій (необов’язково негативного характеру), оскільки це середня точка між затемненнями. Люди, карма яких необтяжена, можуть зненацька отримати премію чи подарунок. Будьте уважними, щоб не потрапити під чужий тиск. З’являться охочі довести свій авторитет силою чи скористатися шантажем. День може розкрити неприємні емоції із глибин підсвідомості.

5 квітня о 06:00 за київським часом Венера входить на знак Овна до 29 квітня. Багато людей стають наполегливими, прагнуть незалежності, а вчинки часто імпульсивні і малоефективні. До кінця тижня необхідна обережність у всьому, щоб зустріти сонячне затемнення в Овні 8 квітня в хорошому настрої.

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня

Овен

Цього тижня вам слід підготуватися до деяких випробувань та перешкод. Важливо уникати імпульсних рішень. Добре знайти час для відпочинку.

Телець

Ви почуватиметеся чудово, що дозволить з легкістю виконувати завдання та обов’язки. Також ви можете отримати несподіваний прибуток.

Близнюки

Тягар відповідальності від узятих на себе зобов’язань стає непосильним. Вирішити проблеми, що накопичилися, допоможе інтуїція. Прислухайтеся до неї, вона стане найкращим порадником.

Рак

Зірки подарують гарний емоційний заряд. Підходящий час, щоб зосередитися на турботі про себе.

Лев

У цей період не варто розпочинати нові справи, краще постаратися вирішити повсякденні завдання. Також можуть виникнути конфлікти з родичами.

Діва

Тиждень обіцяє бути насиченим турботами і справами. Але ви впораєтеся з усіма завданнями завдяки своїй організованості.

Терези

У вас виникне потреба зняти втому, що накопичилася за довгий час. Зміцнити здоров’я вам допоможуть прогулянки на свіжому повітрі.

Скорпіон

Зірки цього тижня зійдуться на вашу користь і ви відчуєте впевненість та рішучість. Ви матимете можливість досягти всього, про що мрієте.

Стрілець

Тиждень пройде легко. Буде багато позитивного спілкування, знайдуться сили для зустрічей зі знайомими та друзями.

Козеріг

Ви будете сповнені сил та ентузіазму. Можна зайнятися генеральним прибиранням або навести лад у паперах. І не забувайте про своє здоров’я, частіше виходьте на прогулянку.

Водолій

Не все вийде, як планували. Але оптимізм вас не покине. Позитивні емоції подарують близькі, не виключеними є добрі новини.

Риби

Цей період буде складним. Менше звертайте увагу на дрібниці, більше довіряйте інтуїції. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні