Головна проблема в приготуванні таких котлет полягає у водянистості грибів. Тому попередньо їх обов’язково потрібно термічно обробити, щоб вони випустили весь зайвий сік.
Інгредієнти
- печериці свіжі – 250 г,
- цибуля ріпчаста – 1 шт,
- яйце – 1 шт,
- сухарі панірувальні – 130 г,
- сіль – за смаком,
- перець чорний мелений – за смаком,
- трави італійські – за смаком,
- олія рослинна – для смаження.
Раніше ми писали, як приготувати вершкові ватрушки з курячого фаршу.
Приготування
- Відварюємо або обсмажуємо свіжі печериці.
- Пропускаємо гриби разом із цибулею через м’ясорубку.
- Додаємо сіль, сіль, перець, спеції, яйце і панірувальні сухарі. Усе ретельно перемішуємо.
- Формуємо з фаршу котлети й обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
- Викладаємо котлети на добре розігріту сковорідку й обсмажуємо з усіх боків до появи золотистої скоринки.
- Викладаємо готові котлети на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Такі котлети ідеально поєднуються з будь-якими гарнірами, починаючи від макаронів і закінчуючи кускусом.
Смачного!
Перерахунок пенсій з 1 квітня: чому працюючі пенсіонери не отримають підвищення виплат (відео)
Чому пенсіонери обурені індексацією – розбір конкретних прикладів (відео)