Йдеться про єврейський салат. У 90-ті роки цей салат був одним із найулюбленіших. Його можна було подавати окремо або з грінками, бутербродами або у кошиках.
Раніше ми розповідали, як приготувати салат, який складе гідну конкуренцію “Грецькому” та “Олів’є”.
Інгредієнти:
- Плавлений сир – 200 г
- Яйця 2 шт.
- Часник 2-3 зубчики
- Майонез
Приготування:
- Відваріть яйця круто і натріть на тертці.
- Сир плавлений теж потрібно натерти на тертці.
- Подрібніть часник і додайте до яєць і сиру, перемішайте.
- Заправте майонезом. Можна обійтись без солі, так як і майонез, і сир містять сіль.
- Зверху салат можна прикрасити зеленню.