Ось тільки ми не завжди знаємо, що з них приготувати. Рецепти з весняною зеленню ми будемо пропонувати вам цього тижня.
Ця зелень нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, вважається, що регулярне вживання шпинату може знизити ризик виникнення раку та діабету.
У свіжого шпинату смак більш м’який і нейтральний, ніж у приготовленого: якщо зелень перетримати на вогні, вона гірчитиме.
Шпинат можна злегка обсмажити, зробити з нього соте, приготувати з яйцями, додати в пасту, випічку або начинки для пирогів, а ось в суп потрібно додавати в кінці варіння.
Пшеничне борошно – 300 грамів, шпинат – 500 грамів, масло вершкове – 200 грамів, яйця – 3 штуки, холодна вода – 3 столові ложки, бринза – 250 грамів, горіхи – 100 грамів, молоко – 50 мілілітрів, сіль – щіпка.
* Кіш – це заздалегідь випечена (напівготова) основа, в яку вливається або закладається начинка.
Протягом минулої доби на фронті російсько-української війни відбулося загалом 110 бойових зіткнень.
Вибір спеціаліста з ремонту пральних машин – важливе рішення, від якого залежить справність та довговічність…
Якщо тиск «скаче» - то підвищується, то падає, - ви повинні постійно спостерігатися у лікаря,…
Фруктові салати вперше в історії стали готувати у Стародавньому Римі та Греції.
Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик переміг…
Сьогодні неділя, 19 травня 2024 року. 140-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…