Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаНовиниНа популярному веб-порталі стався масштабний збій: недоступні пошта та інші сервіси

На популярному веб-порталі стався масштабний збій: недоступні пошта та інші сервіси

Этот материал также доступен на русском языке
Сайт і пошта популярного українського ресурсу зараз не доступні.

Вранці в четвер, 7 березня, всі сервіси Ukr.net не працюють. Користувачі не можуть увійти в пошту Ukr.net, отримати доступ до ресурсу Sinoptik, оновити агрегатор новин і скористатися низкою інших сервісів.

Компанія поки що не коментувала форс-мажор, що стався, тому точно причини його поки що невідомі.

Нагадаємо, аналогічна проблема сталася трохи раніше з платформами компанії Meta – Facebook та Instagram. Багато користувачів заявили про проблеми з доступом до соціальних мереж. Однак, зараз робота цих сервісів налагодилася.

ОНОВЛЕНО:

Сайт “Одеське життя” повідомив, що домен Ukr.net був заблокований реєстратором доменних імен Network Solutions, це і стало причиною неполадок.

“Розв’язати проблему через службу підтримки реєстратора не вдалося. Сподіваємося, що ми зможемо отримати більше інформації та з’ясувати причини та обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора”, – написала пресслужба Укрнет.

Компанія була змушена звернутися по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової.

“Нам шкода, що мільйони українських користувачів, які щодня читають новини на порталі UKR.NET і користуються поштою @UKR.NET, не можуть цього зробити зараз. Ми робимо все можливе, щоб відновитися. У цьому нам допомагають багато небайдужих людей. Ми впевнені – ці складнощі тимчасові, і незабаром пошта @UKR.NET та новинна стрічка на порталі UKR.NET знову працюватимуть”, – зазначила пресслужба інтернет-сервісу.

Частина пенсіонерів залишиться без виплат: кому потрібно терміново звернутися до Пенсійного фонду (відео)

У Пенсійному фонді анонсували зростання пенсій: відбудуться індексація та перерахунок пенсій (відео)

Нове на сайті