Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на неділю, 10 березня

Магнітні бурі на неділю, 10 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Магнітні бурі – це небезпечні періоди, коли багато людей, особливо метеочутливі, можуть відчувати проблеми зі здоров'ям. Який прогноз дають вчені на 10 березня, чи буде магнітна буря?

Вчені сайту Метеоагент, зробили прогноз, що 10 березня очікується невелике геомагнітне обурення. Особливого впливу на наше здоров’я не має бути.

Як навчитися протистояти магнітним бурям

Багато людей вважають, що самопочуття може погіршуватись у день магнітної бурі, але це не зовсім так. Дослідники дійшли висновку, що деякі люди реагують на магнітні бурі задовго до того, як вони наступають, а все тому, що викиди з корональних дірок на Сонці супроводжуються дуже сильним рентгенівським випромінюванням. Тому проблеми зі здоров’ям можуть розпочатися і за день, і за два до бурі.

Але магнітні бурі були й будуть, тож треба просто навчитися з ними жити.

Головна порада медиків – це більше рухатися, проводити максимальну кількість часу на свіжому повітрі та правильно харчуватися, повноцінно відпочивати.

Якщо у вас немає можливості частіше бувати на повітрі, проводьте хоча б періодичне провітрювання у приміщенні, навчиться розслаблятися, не читайте новини, краще подивіться легкий фільм або послухайте улюблену музику.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні