П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНе печиво, а райська насолода: рецепт, який ви обов'язково захочете повторити

Не печиво, а райська насолода: рецепт, який ви обов’язково захочете повторити

Этот материал также доступен на русском языке
Смачне печиво можна не тільки купити у магазині, а й приготувати своїми руками. Сьогодні пропонуємо рецепт найсмачнішого та екзотичного печива. І вам, і вашій родині воно точно сподобається.

Готується таке печиво дуже швидко. І так само швидко з’їдається. Записуйте рецепт.

Раніше ми розповідали, як приготувати печиво на розсолі.

Інгредієнти:

  • 40 г кокосової стружки;
  • 350 г борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 3 ст. ложки цукрової пудри;
  • 100 г вершкового масла;
  • ваніль – до смаку;
  • сіль – щіпка;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цедра лимона – 1 ч. л. (за бажанням).

 

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, вбийте яйця, додайте цукрову пудру, сіль, ваніль і збийте віночком.
  2. Борошно просійте разом з розпушувачем, з’єднайте з вершковим маслом, краще розм’якшеним.
  3. Отриману суміш додайте до яєчної маси і добре перемішайте.
  4. Додайте кокосову стружку, сік та цедру лимона.
  5. Тісто накрийте харчовою плівкою і помістіть у холодильник на 20 хвилин.
  6. Сформуйте руками печиво і викладіть його на лист з пергаментом. Важливо залишити відстань між печивом.
  7. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці близько 12-15 хвилин.

Приємного та смачного чаювання!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні