Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 26 лютого до 3 березня

Гороскоп на тиждень з 26 лютого до 3 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Лютий наприкінці: календарна зима підходить до свого завершення, а попереду довгоочікувана весна та літо.

Але останні дні лютого запам’ятаються надовго важливими заявами політиків та інших людей, які беруть участь у управлінні світовими процесами. А це вплине на життєдіяльність багатьох людей та цілих держав.

Напружений аспект Марса з Юпітером 26 – 27 лютого дає схильність до надто енергійної та імпульсивної поведінки, нерозсудливості, необачності та нетерплячості, що сприяє збільшенню кількості недоброзичливців та ворогів. Натрапивши на перешкоди, важливо відійти на крок назад, а не прагнути в роздратованому стані будь-що досягти бажаного. Це допоможе уникнути неприємностей та зберегти власну репутацію.

28 – 29 лютого з’єднання Меркурія із Сатурном і з Сонцем у Рибах. Цими днями можливе відчуття перешкод, що постійно виникають у вираженні та реалізації своїх бажань. Багато людей зіткнуться з необхідністю робити вибір між фізичною, емоційною, інтелектуальною та духовною сферами. Кожній людині доведеться зрозуміти завдання, яке ставлять перед ним планети цього тижня. Перш ніж підписувати будь-які документи, намагайтеся їх хоча б вивчити.

Гороскоп на тиждень з 26 лютого до 3 березня

Овен

Час сприятливий для укладання будь-яких договорів та угод. У вихідні можуть виникнути труднощі у відносинах з близькими.

Телець

Сприятливий тиждень, коли все досягається легко. Можуть надійти пропозиції про вигідну роботу.

Близнюки

Чекайте на непередбачені обставини або несподівані зустрічі. Уважно поставтеся до свого здоров’я, можливо, варто відвідати лікаря.

Рак

Гарний у будь-якому сенсі тиждень для вас. Годиться для будь-яких починань. Прекрасне самопочуття та настрій, бадьорість духу та рішучість чекають на вас.

Лев

Цього тижня буде шанс проявити свої лідерські якості. Ваші ідеї будуть у центрі уваги, тому не бійтесь висловлюватися.

Діва

Початок тижня годиться для того, щоб спробувати домовитися з тими, хто не йде з вами на контакт. У вихідні зірки радять відпочити у родинному колі.

Терези

Тиждень складається досить сприятливо, хоч і сповнений дрібних хвилювань і суєти. Можливими є подорожі за місто.

Скорпіон

Зірки попереджають про глибокі емоційні переживання. Ваші стосунки з близькими виявляться на першому плані, і вам доведеться приділити їм увагу.

Стрілець

Цього тижня краще розраховувати лише на себе. Намагайтеся братися за ті справи, які будуть вам до снаги. Відмовтеся від участі у сумнівних підприємствах.

Козеріг

Сприятливий тиждень мине на одному диханні. Можливими є нові знайомства. Чекайте на приємний сюрприз або подарунок.

Водолій

Сприятливий період, вирішуються ваші фінансові питання. Також зірки радять зайнятися здоров’ям.

Риби

Тиждень обіцяє бути непростим і сповненим переживань. Можливо, ви відчуєте втому, що накопичилася, і надмірно різко реагуватимете на деякі події.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні