Раніше ми розповідали, як приготувати котлети за секретним рецептом.
Інгредієнти:
- 500 г м’ясного фаршу;
- 5 столових ложок відвареного рису;
- 2 цибулини;
- 2 моркви;
- 1 куряче яйце;
- 1-2 зубчики часнику;
- 1 столова ложка томатної пасти;
- 300-400 г води;
- сіль, спеції – до смаку.
Приготування:
- Рис треба відварити. Нарізати цибулю дрібно, натерти на тертці моркву, підсмажити на сковороді до золотистого кольору.
- У мисці змішати відварений рис, фарш, половину смаженої цибулі та моркви, яйце, часник та спеції. Перемішати.
- Сформувати невеликі тюфтельки. Викласти їх на сковороду, зверху засипати цибулею, що залишилася, з морквою і залити томатною пастою, розведеною з водою, посолити і поперчити.
- Накрити кришкою та тушкувати на середньому вогні 25-30 хвилин.
- Такі тефтелі виходять дуже соковитими та смачними. Вони ідеально доповнять пюре або улюблену кашу, або стануть повноцінною стравою.