П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНабагато смачніше за котлети: тефтелі за цим рецептом стануть улюбленою стравою на...

Набагато смачніше за котлети: тефтелі за цим рецептом стануть улюбленою стравою на вашому столі

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви хочете урізноманітнити меню і приготувати щось смачненьке, радимо вибрати цей рецепт. Такі тефтелі полюблять усі ваші домочадці. Записуйте рецепт!

Раніше ми розповідали, як приготувати котлети за секретним рецептом.

Інгредієнти:

  • 500 г м’ясного фаршу;
  • 5 столових ложок відвареного рису;
  • 2 цибулини;
  • 2 моркви;
  • 1 куряче яйце;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • 300-400 г води;
  • сіль, спеції – до смаку.

Приготування:

  1. Рис треба відварити. Нарізати цибулю дрібно, натерти на тертці моркву, підсмажити на сковороді до золотистого кольору.
  2. У мисці змішати відварений рис, фарш, половину смаженої цибулі та моркви, яйце, часник та спеції. Перемішати.
  3. Сформувати невеликі тюфтельки. Викласти їх на сковороду, зверху засипати цибулею, що залишилася, з морквою і залити томатною пастою, розведеною з водою, посолити і поперчити.
  4. Накрити кришкою та тушкувати на середньому вогні 25-30 хвилин.
  5. Такі тефтелі виходять дуже соковитими та смачними. Вони ідеально доповнять пюре або улюблену кашу, або стануть повноцінною стравою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні