Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди в Україні на неділю, 11 лютого

Прогноз погоди в Україні на неділю, 11 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
У неділю синоптики прогнозують аномальну погоду і це через активне надходження теплого середземноморського повітря. Але тепло буде не у всіх регіонах.

За прогнозами метеоролога Ігоря Кібальчича, у більшості областей України очікуються аномально високі значення температури, особливо у західних та південних регіонах. Крім того, малорухливий теплий фронт, який повільно просуватиметься у північному напрямку, призведе до помітного погіршення погодних умов у західних, північних, центральних та східних областях. Опади у вигляді снігу, що переходить у дощ. Також виникнуть сприятливі умови для ожеледиці та туманів.

Водіям та пішоходам слід бути особливо уважними!

У західних областях пройде невеликий дощ. Можливі тумани. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3…+8°С, удень +8…+13°С.

У північних областях вночі пройде сніг із переходом у дощ, місцями ожеледиця. Вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…+3°С, удень +2…+7°С.

У центральних областях уночі місцями пройде невеликий дощ, удень без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, вдень +7…+12°С.

У південних областях та Криму очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +6…+11°С, вдень +12…+17°С.

У східних областях вночі буде йти дощ, удень місцями невеликий дощ. Подекуди туман. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…+4°С, удень +2…+11°С.

Нове на сайті