Інгредієнти
- філе куряче – 1 шт;
- яйця – 4 шт;
- огірки свіжі – 2 шт;
- кукурудза консервована – 100 г;
- сир – 150 г;
- кріп або зелена цибуля – за бажанням;
- майонез;
- картопля – 2 шт;
- олія для обсмажування;
- сіль – за смаком;
- паприка копчена солодка – за смаком;
- чорний мелений перець – за смаком.
Раніше ми писали про рецепт ніжного м’яса з чорносливом, яке просто тане в роті.
Приготування
- Нарізаємо куряче філе на слайси, солимо і додаємо спеції. Обсмажуємо шматочки курки з двох боків до рум’яного кольору.
- Чистимо картоплю і натираємо її на тертці для корейської моркви. Можна нарізати картоплю дрібною соломкою.
- Заливаємо двічі картоплю холодною водою на 10 хвилин. Викладаємо її на паперову серветку і даємо їй добре просохнути.
- Нарізаємо куряче м’ясо дрібним кубиком і викладаємо його на тарілку. Зверху наносимо сіточку з майонезу.
- Викладаємо консервовану кукурудзу і знову змащуємо все майонезом.
- Далі йдуть терті варені яйця. Зверху знову малюємо сіточку з майонезу.
- Тремо огірки на тертці або ріжемо їх дрібною соломкою і викладаємо на шар із яйцями. Зверху викладаємо майонез.
- Викладаємо натертий на крупній тертці сир і робимо майонезну сіточку.
- Обсмажуємо на великій кількості олії картоплю невеликими порціями.
- Викладаємо картоплю на салат зверху, посипаємо трохи сиром і зеленню.
Наш салат готовий. Смачного!
Понад 7000 грн: у Пенсійному фонді розповіли, де найбільші пенсії в Україні (відео)
“Фінансова піраміда” Пенсійного фонду: куди йдуть гроші тих, хто не встиг вийти на пенсію (відео)