Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на неділю, 4 лютого: під впливом атлантичного циклону

Погода в Україні на неділю, 4 лютого: під впливом атлантичного циклону

Этот материал также доступен на русском языке
В Україні погода цієї неділі, 4 лютого, буде дуже мінливою. Синоптики прогнозують сніг, дощ та сильний поривчастий вітер.

За прогнозами метеоролога, кандидата географічних наук Ігоря Кібальчича, погодні умови в Україні диктує потужний атлантичний циклон Nadine.

Очікується мінлива погода з опадами у вигляді снігу, мокрого снігу з переходом у дощ. Надходження вологої атлантичної повітряної маси на тлі західних вітрів призведе до значного підвищення температури повітря по всій країні з відхиленнями від норми на 5 – 10 °С.

Погода у неділю, 4 лютого

У західних областях протягом доби очікуються короткочасні дощі, місцями з крижаною крупою. У Карпатах сніг, мокрий сніг, хуртовина. Вітер західний, 7 – 12 м/с, удень місцями пориви, 15 – 17 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°С, днем +5…+10°С. У Карпатах уночі -1…-6°С, вдень -4…+1°С.

У північних областях очікується невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0…+5°С, днем +2…+7°С.

У центральних областях часом невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1…+6°С, днем +3…+8°С.

У південних областях та Криму вночі пройде невеликий дощ, удень без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°С, удень +6…+11°С.

У східних областях уночі очікується помірний дощ із мокрим снігом, удень місцями невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1…+4°С, удень +2…+7°С.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні