Рецептом поділився сайт “Газдиня”.
Нещодавно ми писали, як можна використати шкірку від мандаринів.
Інгредієнти
- гарбуз – 600 г,
- часник – 2-3 зубки,
- олія – 2 ст. л,
- помідори – 3-4 шт,
- сир – 150 г,
- сметана – 2 ст. л,
- зелень – за смаком,
- сіль, перець, італійські трави – за смаком.
Приготування
- Очистити гарбуз і нарізати на слайси завтовшки приблизно 1 см.
- Зробити ножем неглибокі надрізи на кожному шматочку.
- Викласти гарбуз на застелене пергаментом деко.
- Додати в олію подрібнений часник і спеції за смаком, ретельно перемішати і змастити олією кожен слайс гарбуза.
- Запекти гарбуз на 180 градусів 10-15 хвилин.
- Нарізати помідори кубиками.
- Натерти сир на тертці, додати подрібнений часник, сметану і все перемішати.
- Викласти на запечений гарбуз сирну суміш і відправити в духовку на 180 градусів ще на 10-15 хвилин.
- Посипати зеленню готову страву.
Приємного апетиту!
Пенсія 2024: що чекає на пенсіонерів у новому році
Вікові надбавки до пенсії: чому багато пенсіонерів їх ніяк не відчули