Якщо ви готуєтеся накривати святковий стіл або консервуєте, то вам може знадобиться багато часнику.
У такому разі, якщо чистити часник звичайним способом, знадобиться багато часу й енергії. До того ж є ризик отримати опік пальців.
Раніше ми писали, що додати в “Олів’є”, щоб поліпшити його смак.
Щоб заощадити свої сили і час, потрібно:
Замочений у воді часник легко і швидко очиститься від лушпиння навіть без допомоги ножа. При цьому ваші пальці будуть у цілковитій безпеці.
Свято чи будні: як українські пенсіонери зустрічатимуть Новий рік – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
17 вересня очікується дощ у західних областях України, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?
Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…
Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…
Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…
Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…