Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаГрошіПо 10800 гривень на кожного члена сім'ї: відкрито форму реєстрації для мешканців...

По 10800 гривень на кожного члена сім’ї: відкрито форму реєстрації для мешканців шести областей

Этот материал также доступен на русском языке
Українці, які постраждали через військові дії, можуть подати заявку на грошові виплати у сумі 3600 гривень протягом 3 місяців. Така допомога доступна у 6 областях України.

Надання грошової допомоги реалізує Естонська рада у справах біженців для того, щоб підтримати потерпілих від війни українців .

Раніше ми розповідали про те, як отримати грошову грошову грошову допомогу від фонду Голос Ромні.

Підтримують різні цільові групи у таких областях: Запорізька, Донецька, Луганська, Харківська, Херсонська, Миколаївська.

Рішення про попереднє схвалення приймається на підставі інформації, наданої головним заявником, який представляє домогосподарство у телефонній розмові з командою Естонської ради у справах біженців або шляхом подання онлайн-запиту.

Якщо за Вашою заявою було прийнято позитивне остаточне рішення, розмір допомоги становитиме 3600 грн на місяць для однієї особи протягом 3 місяців.

Багатоцільова грошова допомога перераховується на банківський рахунок, вказаний Вами.

Якщо після оцінки виявиться, що домогосподарство вже отримує аналогічну допомогу від іншого агентства чи організації за той самий період, таке домогосподарство буде виключено із багатоцільової грошової допомоги Естонського ради у справах біженців.

У зв’язку з великою кількістю звернень інформуємо, що повторно подати заяву на отримання багатоцільової грошової допомоги Ви можете через шість місяців після отримання попередньої виплати.

Куди звертатися для отримання допомоги?

Реєстрація звернень щодо надання допомоги здійснюється з понеділка по середу з 9.00 до 12.00.

Для реєстрації на отримання грошової допомоги Ви можете звернутись за телефонами: 0939447568, 0738361238, 0738109344.

Якщо ви проживаєте на тимчасово окупованих (після 24 лютого 2022 року) або нещодавно деокупованих (не раніше ніж за 2 місяці до дати звернення) територіях та не маєте змоги здійснювати телефонні дзвінки, надішліть запит тут: https://is.gd/LhGMum.

Під час дзвінка натисніть кнопку, яка відповідає області, в якій ви проживаєте:

1 – Харківська, Донецька; 2 – Запорізька, Луганська; 3 – Херсонська, Миколаївська.

Якщо звернення буде схвалено, номер телефону буде додано до бази даних. Тоді можна буде заповнити онлайн-форму. Щоб почати заповнювати онлайн форму, Вам потрібно ввести свій мобільний телефон. Якщо ваш мобільний телефон затверджений, ви можете заповнювати онлайн-форму тут: https://is.gd/jvvdbl.

Після заповнення онлайн-форми фахівці переглянуть інформацію, яку Ви надали та за необхідності проінформують про необхідність надання додаткової інформації на електронну пошту, вказану в онлайн-формі.

Після фінального підтвердження платіж буде здійснено на Ваш банківський рахунок.

Ви можете перевірити статус заявки. Для цього Вам необхідно ввести номер телефону: https://is.gd/rqUcw0

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні