Інгредієнти:
- філе куряче – 500 г,
- печериці – 300 г,
- цибуля – 150 г,
- морква – 150 г,
- чорнослив – 150 г,
- сир – 150 г,
- яйця – 4 шт,
- майонез – 150 г,
- кріп – пучок,
- цибуля зелена – 20 г,
- часник – 2 зубки,
- сіль – за смаком,
- перець чорний – за смаком,
- олія соняшникова.
Раніше ми писали, як приготувати новорічний салат “Подарунок Зеленому Дракону”.
Приготування:
- Нарізаємо відварене або запечене куряче філе.
- Викладаємо м’ясо на блюдо, солимо та перчимо.
- Змішуємо майонез із подрібненим часником і кропом.
- Змащуємо перший шар майонезним соусом.
- Викладаємо варені яйця, натерті на середню тертку, і наносимо тонкий шар соусу.
- Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю та моркву, поки овочі не стануть м’якими.
- Смажимо до готовності печериці, нарізані слайсами, додаємо в них сіль та перець.
- Викладаємо на салат цибулю та моркву, а потім і гриби. Овочі не повинні бути гарячими.
- Кладемо шар подрібненого чорносливу, зверху знову наносимо соус.
- Викладаємо зверху тертий сир і прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею.
- Накриваємо зібраний салат харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 3-4 години.
Приємного апетиту!
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
За річну передплату на газету «На пенсії» — у подарунок настінний кольоровий календар на 2024 рік