Запам’ятайте важливе правило – усі інгредієнти мають бути однаковою температурою. Кефір краще використовувати теплий, так як холодний не дає такої легкості і оладки можуть вийти гумовими та забитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки без борошна.
Такий рецепт підійде тим, хто слідкує за своїм здоров’ям і намагається харчуватися правильно.
Одяг білого кольору чудово виглядає, додає урочистості і легкості. Але навіть при акуратному використанні такі…
Напевно, багато дачників і господинь хоч раз, але ставили перед собою питання, які баклажани краще…
У вівторок, 21 травня, вночі без істотних опадів, вдень у західній частині та місцями на…
Плитоноска — це важлива частина екіпірування для військових, поліцейських та рятувальників. Вона забезпечує захист грудної…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Якщо ви мало рухаєтеся, у вас різко знизилася працездатність і виникли слабкість, сонливість і головний…