Насамперед, яйця мають бути кімнатної температури, не можна брати їх одразу ж із холодильника та збивати. І ще, чим більше повітря візьме в себе бісквіт, тим смачнішим він буде.
А для цього потрібно правильно збивати жовтки та білки. Багато господарок відразу ж з’єднують їх із цукром, не відокремлюючи жовток від білка і збивають, але краще цього не робити.
Раніше ми розповідали, як спекти ідеальний шоколадний бісквіт.
Ця кількість інгредієнтів ідеальна для форми діаметром 18-22 см. Якщо форма у вас більше, то й інгредієнтів потрібно більше, інакше бісквіт вийде повітряним, але низьким.
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…