Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 18 по 24 грудня

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня ми маємо пройти кардинальну точку року – Зимове Сонцестояння – та зустріти народження нового Сонця. Свято Світла і Добра принесе світові позитивні енергії, трансформуючи наявний стан речей на краще.

Понеділок та вівторок сприятливі для завершення справ, розпочатих на початку грудня. Також можна нагадати про себе людям з минулого, якщо хочете відновити давні ділові зв’язки або романтичні взаємини.

Середа та четвер – напружені дні, є ризик зіпсувати стосунки з коханою людиною чи друзями. Багато людей у цей період відчують дратівливість, нерішучість, розгубленість, можуть спотворено сприймати дійсність, наражатися на самообман, поводитися дуже підозріло.

22 грудня – День Зимового Сонцестояння. О 05:28 за київським часом Сонце входить у знак Козорога, тобто перетинає кардинальну точку року. Цього ж дня починається новий цикл Меркурія, що позитивно позначиться на сприйнятті навколишнього світу. Щоб не зіпсувати собі новорічні свята, намагайтеся не контактувати з людьми, з якими у вас напружені стосунки, і в жодному разі не вступайте з ними в суперечки.

23 грудня о 08:18 за київським часом Меркурій на ретрофазі повертається на знак Стрільця до 14 січня 2024 року. У цьому знаку Меркурій має статус вигнання, тому легко припуститися помилки або зробити неправильний висновок. У цей період необхідно все робити обдумано і раціонально, навіть якщо і атмосфера до цього не дуже сприяє.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 грудня

Овен

Сприятливий період, ви зможете реалізувати свої плани. Однак слідкуйте за своїм здоров’ям, можливим є загострення хронічного захворювання.

Телець

Тиждень буде досить складним. Намагайтеся не перевантажувати себе роботою і приділяти достатньо часу своєму здоров’ю.

Близнюки

У вас буде багато спілкування, можливо, ви зустрінетеся зі старими друзями. Добрий час для вирішення фінансових питань.

Рак

Цього тижня можливими є несподівані новини, через які доведеться змінити свої плани. Постарайтеся бути мудрими і терплячими.

Лев

Ви будете позитивними та енергійними. Постарайтеся не проґавити можливість розпочати задуману роботу або вирушити у заплановану поїздку.

Діва

У цей період зірки обіцяють стабільність та душевний спокій. Можливим є приємний сюрприз.

Терези

Тиждень буде насиченим та цікавим, ви зможете реалізувати свої плани. Не забувайте про відпочинок, приділяйте час хобі.

Скорпіон

Не дуже вдалий період. Відкладіть усі справи. Якщо у вас немає такої можливості, постарайтеся не ухвалювати важливих рішень і не вступати ні з ким у конфлікт.

Стрілець

Період сприятливий для вирішення фінансових питань. До кінця тижня чекайте на приємні зміни або нові знайомства.

Козеріг

Період сприятливий для спілкування та вирішення повсякденних проблем. Постарайтеся не перевтомлюватися, можливим є загострення хронічного захворювання.

Водолій

Цілий тиждень ви будете енергійними, і це допоможе вирішити складні питання. Можливо, ви познайомитеся з цікавою людиною.

Риби

Тиждень сприятливий для творчості. Зірки також радять приділяти час гімнастиці та правильному харчуванню.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні