Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди на неділю, 17 грудня

Прогноз погоди на неділю, 17 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
У неділю на нас очікує надходження більш вологих та теплих повітряних мас атлантичного походження, через що температурне тло підвищиться на 2 – 4 °С. Але це стосується не усіх областей, у деяких регіонах утримається морозна погода.

Детально про погоду у неділю, 17 грудня, розповів Ігор Кібальчич, кандидат географічних наук, метеоролог.

За його прогнозами, мінусові температури будуть у східній частині країни та Сумській області, тут затримається морозніше повітря.

У більшості областей України утримається ожеледь на дорогах та сніговий накат, у південній половині та Криму не виключені тумани.

У західних областях прогнозуються невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Подекуди можливе налипання снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2…+3°С, удень +1…+6°С. У Карпатах уночі -2…-7°С, удень близько 0°С.

У північних областях вночі невеликий мокрий сніг, удень помірні опади у вигляді мокрого снігу з переходом у дощ та мряка. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…+2°С, днем -2…+3°С.

У центральних областях вночі невеликий сніг та мокрий сніг, удень мокрий сніг із дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3…+2°С, удень 0…+5°С.

У південних областях та Криму вночі без істотних опадів, удень невеликий мокрий сніг із дощем. Подекуди туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3…+2°С, удень +2…+7°С.

У східних областях уночі невеликий сніг, удень місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5…-10°С, вдень -4…+1°С.

Нове на сайті