Щоб приготувати десерт, потрібно підготувати фрукти. Можна вибрати як один вид, так і одразу кілька, наприклад:
- ківі,
- мандарини,
- яблука,
- виноград,
- груші,
- банани.
Раніше ми писали, як приготувати фаршировані яйця замість “Шуби”.
Інгредієнти для глазурі:
- цукор – 200 г,
- вода 70 – мл.
Приготування
- Очистіть фрукти та поріжте на порційні шматочки або використовуйте ці фрукти цілком.
- Посадіть усі фрукти на дерев’яні шпажки.
- Полийте їх невеликою кількістю лимонного соку.
- Приберіть фрукти на 30-60 хвилин у холодильник.
- Насипте в сковороду цукор і додайте воду.
- Варіть сироп протягом 15 хвилин ,після того, як він закипить.
- Полийте фрукти карамельним сиропом, а потім відразу ж опустіть їх у воду з льодом.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
Приниження чи допомога? Як сьогодні виживають українські пенсіонери – відеоопитування