Новини

Ароматний яблучний пиріг за лічені хвилини: просто змішайте інгредієнти та відправте в духовку

Інгредієнти:

  • борошно – 150 г
  • вершкове масло – 100 г
  • сметана – 100 г
  • яйця – 2 шт
  • яблука – 200 г
  • цукор – 50-70 г
  • олія – 1 ст. л.
  • розпушувач – 10 г
  • цукрова пудра для посипання – за бажанням

Приготування:

  1. Яйця потрібно збити з цукром за допомогою звичайної вилки або віночка, додати сметану та розтоплене вершкове масло, все перемішати.
  2. Частинами ввести борошно разом з розпушувачем. Розмішати, щоб не було грудочок.
  3. Змастити форму для випікання олією та влити в неї тісто.
  4. Яблука очистити від шкірки та насіння та нарізати невеликими часточками. Розкласти їх по тісту зверху, трохи притискаючи часточки всередину.
  5. Запікати пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  6. Готовий пиріг зверху можна посипати цукровою пудрою.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг Чотири склянки.

Новое на сайте

  • Новини

Названі найкорисніші солодощі: можна їсти хоч щодня без шкоди здоров’ю

Для людей, які намагаються схуднути або дотримуються здорового харчування, важливо споживати корисну їжу, яка не…

07/09/2024 23:17
  • Статті

Яку підлогу краще вибрати в коридор?

Коридор — це перше приміщення, яке зустрічає гостей у вашому домі. Підлога в коридорі піддається…

07/09/2024 22:57
  • Новини

Досвідчені овочівники зберігають картоплю тільки так: не гниє і лежить до весни

Щоб картопля та інші овочі добре зберігалися, потрібно дотримуватись певних правил. Зразу скажемо, що нічого…

07/09/2024 22:34
  • Новини

Погода в Україні на неділю, 8 вересня

8 вересня в Україні ще не буде дощу, але осіння погода наближається.

07/09/2024 21:52
  • Статті

Чому у літньому віці рекомендується пити якісну воду?

У будь-якому віці необхідно правильно харчуватися та підтримувати питний режим. Але особливо важливо дотримуватися цих…

07/09/2024 21:40
  • Новини

Магнітні бурі на неділю, 8 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

07/09/2024 20:51