Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниУкраїнцям пропонують «соціальний» тариф на газ – 4 гривні за кубометр

Українцям пропонують «соціальний» тариф на газ – 4 гривні за кубометр

Этот материал также доступен на русском языке
З'явилася інформація, що за газ можна платити лише 4 гривні за кубометр. Такий соціальний тариф пропонують деяким категоріям українців. У "Нафтогазі" прокоментували ситуацію.

Як виявилося, це чергова шахрайська схема, щоб оволодіти даними споживачів. Жодного соціального тарифу «Нафтогаз» не вводив.

Про це йдеться в повідомленні “Нафтогазу”.

«Жодних інших цін на газ для всіх категорій населення, ніж ті, що вказані на офіційних ресурсах компаній групи Нафтогаз, не існує, — йдеться у повідомленні.

Раніше ми розповідали, що в Україні хочуть провести реформу опалювальної системи.

У компанії зазначили, що інформація про “соціальний тариф” для населення, за яким нібито для сімей військовослужбовців, пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених сімей встановлено тариф 4 грн за куб. м. газу, – не відповідає дійсності.

Це є чергова шахрайська схема, мета якої — заволодіння персональними даними та даними банківських рахунків. Компанія направить до правоохоронних органів відповідне звернення з метою перевірки джерел поширення інформації про так званий соціальний тариф. У «Нафтогазі» звертаються до споживачів з проханням бути обачними, уважними та не переходити за сумнівними посиланнями, а також найголовніше – не передавати свої дані стороннім особам.

Фактичний тариф на газ у компанії “Нафтогаз України” становить 7,96 грн за кубометр, і ця ціна діє для всіх клієнтів компанії, включаючи приблизно 98% усіх сімей, які користуються газом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні