Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВ Україні роздають продуктові набори: подати заявку можуть не лише переселенці

В Україні роздають продуктові набори: подати заявку можуть не лише переселенці

Этот материал также доступен на русском языке
Через воєнний стан у країні багато українців потребують допомоги, причому не лише переселенці, а й громадяни, які нікуди не виїжджали. Гуманітарну допомогу надають благодійні організації та доброчинці.

В Україні створено і працює платформа «СпівДія», де кожен, хто має потребу, може залишити заявку на допомогу.

Звичайно, волонтери не встигають обробляти таку велику кількість заявок, але все ж таки отримати гуманітарну допомогу є шанс у кожного.

Раніше ми розповідали, як отримати сертифікати на купівлю одягу.

Допомогу не дають грошима. Її можна одержати у вигляді продуктів, засобів гігієни, одягу. Також надається юридична та психологічна підтримка.

Як подати заявку на отримання гуманітарної допомоги

Все досить просто, потрібно заповнити онлайн заявку на сайті волонтерської платформи “СпівДія”. Для того, щоб подати заявку, потрібно зайти на сайт сайт та натиснути кнопку “Необхідна допомога”, а також вибрати категорію “Благодійна допомога”.

Далі з’явиться інструкція, яка підкаже, як заповнити анкету. Ви повинні вказати свій контактний номер телефону, адресу, а також, якої допомоги потребуєте.

Запасіться терпінням та розумінням, не всі заявки будуть задоволені. Волонтери обиратимуть за цими заявками тих, хто найбільше потребує, оскільки всім допомогти вони не можуть. Але для багатьох українців це реальна нагода отримати допомогу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні