До речі, запіканку можна приготувати не лише з вермішелі, а й домашньої локшини. Також її готують і зі звичайних макаронів, але все ж таки, чим тонші макаронні вироби, тим ніжніше вона виходить.
За смаком до запіканки можна додати яблука, родзинки.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирну запіканку без борошна.
Напевно, багато дачників і господинь хоч раз, але ставили перед собою питання, які баклажани краще…
У вівторок, 21 травня, вночі без істотних опадів, вдень у західній частині та місцями на…
Плитоноска — це важлива частина екіпірування для військових, поліцейських та рятувальників. Вона забезпечує захист грудної…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Якщо ви мало рухаєтеся, у вас різко знизилася працездатність і виникли слабкість, сонливість і головний…
Здавалося б, що простіше – відбивна: узяв шматок м'яса, побив його молотком, на сковорідку кинув…