Інгредієнти:
- лаваш – 2 шт.,
- твердий сир – 300 г,
- варені яйця – 3 шт.,
- сирі яйця – 2 шт.,
- цибуля зелена – за смаком,
- сметана – 1,5 столової ложки,
- майонез – 1,5 столової ложки,
- молоко – 80 мл,
- олія – для смаження.
Приготування:
- Відварені яйця натріть на крупній тертці, а сир – на дрібній, усі ці подрібнені продукти перекладіть в окрему миску. Додайте начинку сметану і майонез, добре перемішайте ложкою.
- Листи лаваша розкладіть на столі і наріжте на великі прямокутники. На кожен шматочок покладіть приготовану начинку і заверніть у акуратні трубочки.
- В окремій мисці приготуйте кляр із яєць, молока та щіпки солі.
- Трубочки з начинкою вмочіть у приготовленому клярі і обсмажте з обох боків до золотистої скоринки.
- Перекладіть трубочки на порційні тарілки та подайте до столу з гірчицею.
Раніше ми розповідали, як приготувати лаваш у сковороді.