Всі знають, що для приготування перловки потрібно витратити достатньо часу, але це того варте. Каша забезпечить вам відмінне самопочуття, довголіття та привабливу зовнішність. І найголовніше, що ціна на цю крупу бюджетна.
Хоча є спосіб, як швидко зварити перловку без замочування.
Як правильно готувати перловку, щоб вона вийшла розсипчастою. Спочатку крупу потрібно ретельно промити під проточною водою кілька разів. Про те, що перловка готова до подальшого етапу приготування підкаже колір води після промивання, вона має бути прозорою, а не білою та каламутною.
Далі крупу залишаємо на ніч у каструлі з водою.
Запам’ятайте, що довше перловка вимочується, тим краще.
Ще раз потрібно промити крупу та спокійно ставимо варити. Вода має бути у співвідношенні 3 до 1. Тобто, на 1 склянку перловки потрібно додати 3 склянки води.
Коли вода з крупою закипить, потрібно додати сіль і знизити інтенсивність вогню, накрити кришкою каструлю і варити рівно годину.
Потім каструлю потрібно зняти з вогню, закутати рушником і залишити на 20-25 хвилин.
Саме таке приготування допоможе зварити смачну та розсипчасту кашу.
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…