П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 16 по 22 жовтня

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Активне прагнення до серйозних внутрішніх і зовнішніх трансформацій дозволить досягти бажаного, треба лише захотіти. Настав час робити те, що поєднує людей, а не роз'єднує, і починати працювати як єдиний організм.

Плутон вийшов із фази стаціонарності у знаку Козорога, генеруючи енергії для великих звершень і подолання труднощів. Триває осінній коридор затемнень, але кризові ситуації не такі страшні, бо директний Плутон і Марс, який почав свій рух містичним знаком Скорпіона 12 жовтня, допомагають швидко вирішувати будь-яку проблему.

21 жовтня – важлива дата цього тижня. Це середній день у коридорі затемнення 14-28 жовтня. Не варто шукати логіки в тому, що відбувається – все здійснюється за дивним збігом обставин. На тлі того, що діється у світі, навряд чи можна очікувати чогось світлого в цей час. Ставки підвищуються, напруженість зростає, що сприяє кардинальним перетворенням світового ладу.

22 жовтня Меркурій входить до знака Скорпіона о 09:49 і допомагає розібратися у внутрішніх справах. Але також може давати запальність, конфліктність, бажання плести інтриги. Доводити свою точку зору й виходити переможцем у суперечках допоможуть розвинені ораторські здібності. Якщо цього немає, то, на жаль, не варто починати, навіть якщо ви маєте рацію.

Марс і Меркурій у Скорпіоні можуть дати неймовірні можливості, головне – правильно ними скористатися. Наприклад, використовувати для того, щоб достукатися і до себе, і до інших, опрацювати внутрішні блоки, вирости й подолати безліч труднощів.

Для більшості це важкий тиждень, але, залежно від особистого гороскопу, затемнення впливають на людей по-різному. Ті, хто мають глибоку проникливість, розуміють приховані мотиви та емоції, здатні активно і правильно ухвалювати рішення. А їхній магнетизм і чарівність вплинуть на людей навколо для власної вигоди. Протилежність цьому – пригнічені почуття, холод у взаєминах і внутрішня напруженість. Мовчання в цьому разі – не вихід. Вияв ревнощів і помсти, тотальний контроль близьких можуть доходити до неадекватного розміру.

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 жовтня

Овен

На цей період випаде безліч сприятливих випадковостей, і великою є ймовірність, що багато ваших планів втіляться у життя.

Телець

Цього тижня вам доведеться обстоювати свої права. Імовірною є різка зміна настрою. Перша половина тижня є сприятливою для покупок.

Близнюки

Загалом тиждень буде вдалим. Можуть виникнути питання і завдання, що потребуватимуть ваших сил, але ви з ними швидко впораєтеся. Зірки обіцяють цікаві знахідки.

Рак

Розберіться зі своїми переживаннями. Можливо, ви побачите, що більшість із них безглузді. Не опускайте рук, якщо щось не по-вашому.

Лев

Вдалий період. У вас буде багато енергії та сил, щоб вирішити всі питання. Якщо відчуваєте, що не готові до змін, краще зачекайте на слушну мить.

Діва

Усі розпочаті цього тижня справи будуть успішно завершені у майбутньому. При сильному напруженні спробуйте розслабитися, частіше гуляйте на свіжому повітрі.

Терези

Зосередьтеся на звичайних повсякденних і спокійних справах. Не ухвалюйте жодних ризикованих рішень.

Скорпіон

Цього тижня ви відчуєте внутрішню гармонію та спокій. Саме час будувати плани на тривалий час уперед.

Стрілець

У першій половині періоду ви відчуватимете підйом сил, і справи виконуватимуться досить легко. У другій половині можливими є побутові проблеми.

Козеріг

Стан душевного спокою зробить цей період для вас легким та приємним. Ваші справи підуть вгору.

Водолій

На вас чекає приємна новина. Будьте готові, звістка вас приємно шокує. Також постарайтеся влаштувати зустріч зі своїми друзями.

Риби

Прислухайтеся до себе і не робіть того, чого не хочеться. При великому навантаженні не виключеним є нервовий зрив.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні