Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаКлієнти «Нафтогазу» зможуть отримати додаткову знижку на газ – що потрібно зробити

Клієнти «Нафтогазу» зможуть отримати додаткову знижку на газ – що потрібно зробити

Этот материал также доступен на русском языке
З настанням холодів суми у платіжках за газ різко збільшуються, але клієнтам «Нафтогазу» доступна знижка, завдяки якій вони зможуть заощадити гроші на оплаті блакитного палива. Головне – виконати умови.

Насамперед варто зазначити, що для приєднаних до газопостачальної компанії “Нафтогаз України” побутових споживачів до 30.04.2024 року діятиме тарифний план “Фіксований” (7,96 грн за м3 газу) і протягом його терміну дії ціна за ним не буде збільшуватись.

Раніше ми розповідали, скільки українців коштуватиме комуналка у майбутньому опалювальному сезоні.

Клієнтами Нафтогазу є 98% домогосподарств. Щодо знижки на оплату газу, то її можуть отримати всі без винятку споживачі, незалежно від обсягів споживання.

Головне правило – сплатити онлайн за газ до 15 числа наступного місяця.

Сплачувати за послуги «Нафтогазу» можна як онлайн, так і офлайн. Але саме розрахунок за газ онлайн є найприйнятнішим для «Нафтогазу». Тому українці, які оплачують послуги онлайн, можуть розраховувати на отримання знижки.

Знижка становить лише 1%, але навіть такий бонус приємний, особливо для тих, хто споживає достатню кількість газу – для приготування їжі, нагрівання води, опалення.

Споживачам, які хочуть отримати знижку на газ, потрібно виконати лише три умови:

  • платити за спожитий газ онлайн;
  • розрахуватися на цифрових платформах «Нафтогазу (в його чат-ботах Viber та Тelegram GASUA, а також в особистому кабінеті);
  • платити за послугу до 15 числа.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні