Інгредієнти:
- 100 мл кефіру;
- 3 ч. л. розчинної кави;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 180 г цукру;
- 2 яйця;
- 100 г вершкового масла (можна замінити на соняшникову рафіновану олію);
- 160 г борошна;
- 7 г розпушувача.
Приготування:
Головне правило: всі компоненти мають бути кімнатної температури.
Раніше ми розповідали, як спекти двоколірний пиріг.
- Змішайте кефір та каву.
- В іншій мисці збийте яйця з цукром та ванільним цукром до кремової піни.
- Додайте вершкове масло і все добре перемішайте.
- З’єднайте кефірну та яєчну маси треба, додайте до них просіяне борошно з розпушувачем.
- Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах близько 20-25 хвилин.
- Охолоджений пиріг можна посипати цукровою пудрою.