Насамперед слід зазначити, що сир не можна поєднувати з білками тваринного походження. Погана ідея їсти сир з рибою чи м’ясом.
Раніше ми розповідали, як відрізнити сир від підробки.
Не варто змішувати сир із цукром. Вся справа в тому, що вуглеводи та білки перетравлюються по-різному і це проблема для організму.
Не поєднується сир із кислими продуктами, наприклад – деякими фруктами. Кислота згортає білок, після чого він практично не засвоюється і провокує появу проблем із шлунково-кишковим трактом.
Сир чудово поєднується з горіхами. Горіхи збагачують його білками, здоровими жирами та мікроелементами. Також можна змішувати сир із ягодами та фруктами. Це ідеальне поєднання для приготування десертів чи здорових сніданків. А ще, сир добре поєднувати із зеленню та різними спеціями.
11 березня в Україні відзначають День інструментів, Всесвітній день сантехніка, початок пандемії COVID-19. Християни вшановують…
Так, млинці ви ще точно не готували. Цей десерт вже встиг стати нашумівшим і все…
З 11 березня на всій території України почне працювати нововведення для водіїв та автовласників.
Овочівники знають, що цибуля, яка пустила стрілки не підходить для зберігання, також вона більш схильна…
11 березня температура повітря знизиться, дощів поки що не очікується
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?