Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаНовиниЧерговий дар по Україні ракетами та «шахедами» у ніч на 23 вересня...

Черговий дар по Україні ракетами та «шахедами» у ніч на 23 вересня – подробиці

Этот материал также доступен на русском языке
Вночі на суботу, 23 вересня, російські війська в черговий раз завдали удару по Україні.

Одеську область атакували “оніксами”

По Одеській області війська РФ ударили надзвуковими ракетами Онікс. Про це повідомила керівник прес-центру сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону. За її словами, окупанти запускають цей тип ракет з берегового комплексу Бастіон з окупованого Криму. У результаті удару є руйнування в рекреаційній зоні Одеської області.

«Дві ракети потрапили до рекреаційної зони Одеської області. Але це відкрита територія, тому критичних руйнувань і постраждалих немає», — резюмувала Гуменюк.

Росія запустила «шахеди» по Дніпру та Запоріжжю

Було гучно цієї ночі й у Дніпропетровській, Запорізькій області.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що захисники з ПВК “Схід” збили у небі над Дніпропетровщиною 12 ворожих БпЛА. Це були “Шахеди”. Уламки пошкодили об’єкт критичної інфраструктури Дніпра.

У Новоолександрівській громаді Дніпровського району понівечили дві АЗС та світлофор. Зайнялася суха трава. Полум’я рятувальники приборкали. Інші наслідки атаки уточнюються. Люди – не постраждали.

Удар по Кременчуку вдень 22 вересня

Вдень 22 вересня російські війська атакували Кременчук на Полтавщині. Ворожа ракета потрапила до цивільної інфраструктури.

Внаслідок ракетної атаки загинула одна людина, ще постраждала 31 особа, серед них троє дітей. Близько 16 людей госпіталізували до лікарні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні