Приготувати капусту за таким рецептом можна навіть без м’яса, і вона буде дуже смачною.
Раніше ми розповідали, кому обов’язково в раціон потрібно вводити капусту.
Отже, одним із секретних інгредієнтів для надання пікантності тушкованій капусті є гірчиця. Гірчиця допомагає зробити страву більш цікавою та оригінальною, надаючи не тільки гостроти, а й незвичайного смаку.
Додавати в капусту можна суху гірчицю або гірчичний соус. На кілограм капусти достатньо додати 1 чайну ложку гірчиці.
Запам’ятайте, гірчицю потрібно вводити наприкінці приготування страви.
Ще одним секретним інгредієнтом є лимонний сік. Він надає тушкованій капусті приємну кислинку. Але якщо для тушкування ви взяли кислу капусту, то сік лимона краще не додавати. Такий інгредієнт підходить для свіжої капусти.
Також у тушковану капусту можна додати свіжий кріп чи петрушку. Зелень робить страву смачнішою.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.