Пропонуємо простий спосіб приготування м’якої квасолі без замочування.
Для цього квасолю відправляємо в каструлю з водою і чекаємо, поки вона закипить. Далі потрібно влити 100 мл холодної води та знову чекаємо, поки закипить.
Таку хитрість потрібно повторювати щонайменше три рази, тобто за час варіння потрібно долити не менше 300 мл холодної води.
Після того, як вода в каструлі з квасолею закипить після третього доливання води, потрібно додати дві ложки олії. Це може бути олія, а може бути і вершкове масло.
Після цих процедур квасолю потрібно проварити ще 30-40 хвилин і вона буде повністю готова.
У грудні кожному потрібно особливо уважно прислухатися до себе: рік закінчується, накопичилася втома. Можливо, слід…
Синоптики прогнозують, що цієї зими дуже сильних морозів очікувати не варто. Та й взагалі сезонна…
Східна кухня славиться своїм неперевершеним смаковим колоритом, який багато в чому створюють спеції. Спробуємо і…
Пенсіонерам, а особливо тим, хто мимоволі виявився внутрішньо переміщеною особою, не завжди вдається відстежити всі…
Если вы написали заявление об увольнении по соглашению сторон, возможно ли его отозвать?
Якщо ви вчасно не отримали допомогу на проживання внутрішньо переміщеної особи (ВПО), це може бути…