Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаСпоживачам потрібно укласти новий договір на розподіл газу – кого стосується та...

Споживачам потрібно укласти новий договір на розподіл газу – кого стосується та як це зробити

Этот материал также доступен на русском языке
«Газмережі», які відповідають за розподіл газу, тепер нараховують 4 млн споживачів: компанія надаватиме послуги ще у трьох областях, тому новим клієнтам потрібно укласти договори.

Так, з 1 вересня 2023 року національний оператор, згідно з Постановою НКРЕКП №1596 від 31 серпня 2023 року, почав розподіляти газ ще у трьох областях – Київській, Житомирській та Львівській. Дія попередніх ліцензіатів АТ “Київоблгаз”, АТ “Житомиргаз” та АТ “Львівгаз” відповідно припинено. У зв’язку з розширенням меж господарської діяльності клієнтський простір компанії зріс відразу з 2-х до 4-х млн.

«Місія «ГАЗМЕРЕЖІ» – розвиток надійної партнерської взаємодії з кожним споживачем. А індивідуальний комфорт – наскрізний принцип роботи ліцензіата. Дбаючи про нових клієнтів, національний оператор забезпечив безперебійний та легкий перехід на обслуговування та повну консультаційну підтримку. Крім покращення сервісу, керуюча компанія пліч-о-пліч з новоствореними Київською, Житомирською та Львівською філією займатиметься модернізацією газорозподільної мережі у відповідних областях», – зазначили в компанії.

Зазначимо, що станом на сьогоднішній день компанія надає послуги, згідно з усіма ліцензійними вимогами у Кіровоградській та Харківській областях, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, а також місті Кривий Ріг та Криворізькому районі.

Новим клієнтам Газмережі необхідно обов’язково заповнити заяву про приєднання. Зразок заяви є у новій платіжці за газ.

Саме на основі цієї заяви про приєднання національний оператор газорозподільних мереж укласть з вами офіційну угоду про розподіл палива.

Тому, якщо ви раніше були клієнтами АТ “Київоблгаз”, АТ “Житомиргаз” та АТ “Львівгаз”, то з 1 вересня вас автоматично перевели на обслуговування до Газмереж, які розподілятимуть газ, тобто за спожиті кубометри газу ви платите до Нафтогазу, а за транспортування (розподіл) – до Газмережі.

Як заповнити Заяву-приєднання до Газмережі?

Звертаємо увагу на покрокову інструкцію, яка допоможе швидко та правильно заповнити Заяву-приєднання:

  1. Знайдіть документ на внутрішній стороні платіжки, яку ви отримали;
  2. Перед підписанням Заяви-приєднання споживач повинен підтвердити та/або внести свої дані у відповідні поля:
  • якщо ваші персональні дані збігаються, тоді поставте позначку біля слова “Підтвердити”;
    • якщо ваші персональні дані відрізняються або відсутні, внесіть актуальну інформацію в цьому полі та поставте позначку біля слова «Підтвердити».
  1. Після перевірки персоніфікованих даних поставте свій особистий підпис та дату підписання у відповідні поля в нижній частині Заяви-приєднання.
  2. Від’єднайте Заяву-приєднання від рахунку за розподіл газу та передайте його до ТОВ «Газорозподільні мережі України» зручним для Вас способом:
  • надіслати на поштову адресу компанії
  • залишіть у спеціальній скриньці в Центрах обслуговування клієнтів
  • передайте контролеру під час його чергового візиту до вашого будинку.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, коли потрібно передавати показання лічильників газу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні