Отже, зазвичай, хліб замочують у воді, хоча деякі господині віддають перевагу молоку, вважаючи, що в цьому випадку котлети будуть більш ніжними і соковитими.
Хліб додається до фаршу для того, щоб котлети тримали форму і не розвалювалися. Є думка, що у молоці хліб для котлет краще не вимочувати. Справа в тому, що в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети можуть вийти жорсткими. Чого не скажеш про воду.
Хоча є третій варіант, у чому замочити хліб. Як виявилось, це чай. Головне, щоб він не був дуже міцним і також можна додати трохи цукру. Досвідчені господині запевняють, що саме батон, вимочений у чаї, надає котлетам особливого смаку.
Нерідко листя салату на городі після його збору гірчить на смак. Щоб уникнути цього, слід…
Ось уже кілька років інтерес до індустрії смартфонів поступово знижується. Чим збираються стимулювати продажі і…
Учасниця 12 сезону кулінарного шоу МастерШеф Мирослава Пекарюк поділилася цікавим рецептом крабового рулету. Його можна…
Українські захисники роблять усе можливе для утримання оборонних рубежів і позицій, завдають окупантам відчутних втрат,…
З моменту введення воєнного стану в Україні пеня за борги за комунальні послуги була заборонена.…
З похолоданням українці стали активніше вмикати обігрівальні прилади, що стало причиною дефіциту в енергосистемі попри…