Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 28 серпня по 3 вересня

Гороскоп на тиждень із 28 серпня по 3 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Тимчасова зупинка у справах, перешкоди та труднощі — тло тижня від 28 серпня до 3 вересня. Але це також можливість стати мудрішими, сильнішими, наполегливішими, що дозволить у майбутньому впевнено прокладати шлях до бажаних результатів. Багатьом людям може здатися, що будні стають нудними та передбачуваними. Користуйтеся моментом, не поспішайте та відпочиньте — все встигнете!

31 серпня повня у Рибах о 04:35 за київським часом закінчить період зростання Місяця. Початок тижня дуже емоційний, але поступово психологічний стан нормалізується. Чарівний “стусан” допомагає досягти бажаного та покращити продуктивність праці.

Від 1 вересня починається період спадного Місяця, і в цей час життєві сили та енергія йдуть на спад. Добре до цього часу завершити важливі справи, зміцнити свої позиції у роботі та житті. Ретроградний Меркурій у середині фази, його вплив відчувається майже переважають у всіх життєвих сферах. Найкращий час для того, щоб уважніше відстежити ланцюжки минулих подій та адекватно проаналізувати ситуації.

На початку вересня дві планети-благодійника змінюють фази руху: Венера стаціонарна з поворотом у прямий рух, а Юпітер, навпаки, стаціонарний з поворотом у ретрофазу на кілька місяців. У зв’язку з цим і спостерігаються гальмування у всіх сферах, раніше запущені процеси протягом кількох днів можуть викликати занепокоєння.

Гороскоп на тиждень із 28 серпня по 3 вересня

Овен

Вдалий період. Зараз вам вдасться вирішити питання, які докучали вам останнім часом. Можливе покращення фінансового стану.

Телець

Цього тижня все даватиметься легко, у всіх справах буде удача. Проведіть період із родичами або близькими друзями.

Близнюки

Цього тижня вас можуть втягнути у сумнівну справу. Будьте уважні до всього, що вам пропонують. У вихідні можливі несподівані та приємні зустрічі.

Рак

У ці дні швидко вирішаться багато ваших проблем. Однак зірки не рекомендують нічого купувати та бути уважним у побуті та на вулиці.

Лев

Зірки рекомендують присвятити цей тиждень повсякденним справам. Саме час зробити генеральне прибирання або навіть невеликий ремонт.

Діва

Цього тижня всесвітня енергія зарядить вас на повну. Сприятливий період для вивчення інформації, що вас цікавить.

Терези

Будьте обережними з висловлюваннями. Будь-які суперечки швидко переростуть у скандал чи сварку. Вихідні проведіть у колі найдорожчих вам людей.

Скорпіон

Цього тижня життєва енергія переповнюватиме вас. Використовуйте весь потенціал для старих планів.

Стрілець

Тиждень обіцяє бути продуктивним, вдасться втілити багато задуманих справ. Можливі невеликі грошові надходження чи допомога.

Козеріг

Період пройде непогано. Однак зберігайте витримку та терпіння у всіх складних чи незрозумілих ситуаціях, інакше може погіршитися самопочуття.

Водолій

Зірки попереджають про підвищену знервованість. Але не сидіть удома, можливо знайомство з корисними та цікавими людьми.

Риби

Рутина та повсякденність можуть викликати у вас апатію та зневіру. Намагайтеся частіше виходити на прогулянку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні