Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіМешканці однієї з областей зможуть отримати грошову допомогу від 5 до 30...

Мешканці однієї з областей зможуть отримати грошову допомогу від 5 до 30 тисяч гривень

Этот материал также доступен на русском языке
В одній із областей України певні категорії громадян зможуть отримати солідні виплати від п'яти до тридцяти тисяч гривень.

Йдеться про киян-захисників та захисниць, а також їхні сім’ї, про це стало відомо на сайті КМДА.

Раніше ми розповідали, що українці можуть подати заявку на одержання нової гуманітарної допомоги.

Грошова допомога надається за програмою «Турбота. Назустріч киянам».

У Києві щорічно виплачують грошову допомогу киянам-учасникам АТО у розмірі 5 тисяч грн, киянам-учасникам АТО, захисникам та захисницям з інвалідністю І групи – по 30 тисяч грн, а також киянам-учасникам АТО, захисникам та захисницям з інвалідністю ІІ групи – за 20 тисяч гривень.

2023 року кияни, які належать до цих категорій, отримають понад 295 млн гривень.

Грошова допомога буде виплачена членам сімей киян-учасників АТО, Героїв Небесної Сотні та Захисників та Захисниць України.

Також на грошову допомогу у розмірі 10 465 гривень можуть розраховувати непрацездатні батьки, подружжя, неодружені повнолітні діти з інвалідністю з дитинства І та ІІ груп або люди з інвалідністю І групи.

Щоб отримати грошову допомогу, потрібно звернутися до Департаменту соціальної політики КМДА чи Центру надання адміністративних послуг.

Також можна звернутися за консультацією до «Київського міського центру надання допомоги учасникам АТО» («Київ Мілітарі Хаб») за адресою: вул. Бастіонна, 11) або за телефоном гарячої лінії 0800-300-633.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні