Рецептом ідеального тіста для вареників, яке підійде і для смажених пиріжків, поділилася українська кулінарна блогерка Олена Мироненко.
“Підходить для солодких та солоних начинок. Готується швидко та легко. Ліпити з цього тіста одне задоволення”, – запевнила блогерка.
За словами блогерки, в якості начинки можна використовувати червону смородину, чорницю, вишню, полуницю, додаючи в кожен вареник трохи цукру. Також для начинки підійде картопля із зеленню, картопля з грибами, печінка із цибулею.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…