Звичайно, не йдеться про те, щоб повністю замінити вершкове масло, просто можна зменшити його кількість вдвічі. А частину заповнити яблуками або гарбузом. Так, вам не почулося! Ці продукти відмінно замінюють масло.
Раніше ми розповідали, як вибрати якісне вершкове масло.
Тільки для дріжджової випічки, бісквітів, пряного хліба краще брати гарбуз, а для тортів – яблука.
Для цього необхідно подрібнити потрібну кількість продукту. Пропорцію розрахувати досить просто: скільки берете масла, стільки потрібно і яблук чи гарбуза.
Спочатку яблука чи гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо на кубики. Відварюємо до готовності та подрібнюємо блендером в однорідну масу та вводимо у тісто. І все. Більше нічого не потрібно робити.
Якщо тиск «скаче» - то підвищується, то падає, - ви повинні постійно спостерігатися у лікаря,…
Фруктові салати вперше в історії стали готувати у Стародавньому Римі та Греції.
Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик переміг…
Сьогодні неділя, 19 травня 2024 року. 140-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Від шматочка такого пирога важко відмовитися, він повітряний, ароматний, м'який. З таким пирогом і торта…
Яйця вважаються корисним продуктом, але є обмеження, які слід знати кожному. Інакше – без візиту…