Для стандартної шарлотки використовують цукор (150 г), борошно (170 г), яйця (3 шт.) та яблука (400 г). Не варто забувати про дрібку солі для гармонізації смаку.
Раніше ми розповідали, як приготувати шарлотку з полуницею.
Спочатку добре збивають міксером яйця і цукор, протягом не менше 7 хвилин, потім поступово вводять борошно (просіяне), і акуратно перемішують лопаткою, додають сіль.
Але для пишності шарлотки важливо при приготуванні додати в тісто розпушувач. На цю кількість інгредієнтів знадобиться 1 чайна ложка порошку, його змішують із борошном і потім вводять у яєчну масу.
Також є ще одна важлива хитрість. На дно форми для випічки потрібно насипати трохи крохмалю.
Крохмаль має всмоктуючі властивості: він з легкістю прибирає зайву вологу, через яку випічка і не набуває достатньої пишності.
Тому наявність крохмалю на дні форми для запікання – гарантія появи у шарлотки неймовірної м’якості та легкості.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…