П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 12 по 18 червня

Гороскоп на тиждень із 12 по 18 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Цей тиждень начебто повертає нас у січень – березень 2023 року. Знову метушня, пов'язана із закінченням, але також і з початком чергового циклу. Але це приносить навіть деяке задоволення, оскільки вже є бачення кінцевого результату, розуміння те, що це останній етап, що означає офіційне завершення певного життєвого періоду.

Перша половина тижня досить напружена. Можуть бути складнощі із виплатами, фінансові проблеми, конфлікти через гроші. Витрат хоч і багато, особливо на потреби сім’ї, але доходи покриють їх, і багато хто залишиться з плюсом наприкінці місяця.

Головне зараз – впоратися з нав’язливими думками та припинити себе накручувати! Спробуйте оточити себе простими людськими радощами, рушайте за місто, займіться побутовими справами. Чим менше контактів і розмов про важливі та серйозні речі цими днями, тим стабільніше ваше психічне та фізичне здоров’я.

І лише наприкінці тижня молодик у Близнятах 18 червня о 07:37 скине негативні програми попередніх кількох днів. Неділя подарує вам не лише приплив енергії, але ще й уміння спрямувати думки та фізичні сили у правильне русло. Трохи завзяття – і всі перепони можна буде подолати!

Гороскоп на тиждень із 12 по 18 червня

Овен

Період обіцяє бути спокійним та розміреним. Емоційних перепадів не передбачається, якщо ви самі не спровокуєте ситуацію. Негативні думки та емоції зараз вам протипоказані.

Телець

Цього тижня ви можете виявити небувалу активність. По можливості проведіть час на природі. Можливо вам вдасться вирішити давню сімейну проблему.

Близнюки

У першій половині тижня чекайте на важливі події та новини. Можливе здійснення давніх планів – у цьому допоможуть рідні.

Рак

Цього тижня спробуйте займатися лише своїми справами, зірки радять берегти свої сили. Вихідні проведіть серед сім’ї.

Лев

Будьте обережні у спілкуванні з малознайомими людьми. Є небезпека потрапити «на гачок» не надто порядних людей. Якщо ви збиралися вирушити в поїздку, зараз – саме час.

Діва

Вам не варто втручатися в чужі суперечки, інакше ви можете постраждати від злих мов. Період сприятливий для творчих занять.

Терези

Уникайте поспішних та необачних рішень у сімейних чи домашніх справах. Будьте готові до несподіваного візиту родичів.

Скорпіон

У цей період уникайте стресів та перевтоми, вони можуть стати причиною проблем зі здоров’ям. Зустріч зі старим знайомим дасть несподівані приємні результати.

Стрілець

Зірки особливо вподобають вам цього тижня. Будьте активними і наполегливими, результати не змусять себе довго чекати. Період сприятливий для оформлення паперів та документів.

Козеріг

У цей час справи будуть просуватися швидко, можуть вирішитись старі проблеми, повернуться старі борги. Також період сприятливий для тривалих прогулянок та поїздок.

Водолій

У цей час будьте активні. Всі ваші починання супроводжуватиме успіх. Зірки готують приємний сюрприз.

Риби

Велика ймовірність, що дадуть себе знати старі, забуті проблеми як фізичного, і психологічного характеру. Не плануйте важливих зустрічей на цей період.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні