Виявляється, все дуже просто потрібно правильно замаринувати м’ясо.
Досвідчені кухарі для цього використовують звичайний кефір. Завдяки цьому кисломолочному продукту шашлик виходить м’яким, ніжним та соковитим.
Нам потрібні: 1 кг м’яса; 400 мл нежирного кефіру; по 1 ст. л. томатної пасти, перцю, паприки та гірчиці; 3 ст. л. коріандру; пучок кінзи. До речі, кінзу використовуйте за бажанням, ця зелень не всім подобається. Її можна замінити на петрушку.
Кінзу або іншу зелень потрібно подрібнити (дрібно нарізати) і змішати з усіма інгредієнтами, а потім покласти в маринад шматочки м’яса і як мінімум 2 години дати постояти. Врахуйте, чим довше в такому маринаді буде м’ясо, тим воно буде м’якшим і соковитішим. Краще залишити м’ясо в кефірі на ніч, а вже вранці приступати до приготування шашлику.
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…
18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…
Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…
Багато господинь віддають перевагу при пранні у пральній машині порошкам. Але саме порошок може спричинити…
В умовах підвищеної напруженості та воєнного стану важливість юридичного захисту для військовозобов'язаних стає ключовим аспектом.…
Збирати добрі врожаї фруктів садівникам заважають не лише хвороби, а й шкідливі комахи. Але є…