Головний секрет розсипчастої та смачної гречаної каші – це правильне приготування. Крупу потрібно всипати у киплячу воду.
Раніше ми розповідали, яку секретну спецію додають господині при приготуванні гречки, щоб вона була ще смачніша.
Якщо ви засипаєте гречку в холодну воду, то ядра крупи швидко розкисають і в результаті матимуть занадто в’язку консистенцію, а сама гречка вийде занадто прісною та водянистою.
Якщо ж ви не любите в’язку кашу, тоді крупу потрібно опускати в окріп.
Для приготування розсипчастої та ароматної каші потрібно:
17 вересня Верховна Рада схвалила проєкт змін до Податкового кодексу в першому читанні. Які суми…
Українці з певних областей мають можливість отримати до 36 тисяч гривень фінансової допомоги від Естонської…
20 вересня відзначається День рекрутера, Всесвітній день рису. Також віруючі цого дня відзначають День святого…
Якщо ви шукаєте рецепт найніжнішого та м'якого печива, пропонуємо приготувати цей десерт, який точно вам…
Тактичні костюми є невіддільною частиною екіпірування як для військових, так і для співробітників спецпідрозділів, мисливців…
Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…