Все просто – потрібно правильно підготувати фарш, а також додати потрібні інгредієнти.
Ми звикли в котлети додавати яйце, хліб, манку, картоплю, але забуваємо про продукт, який здатний зробити їх справжнім шедевром.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.
Шеф-кухарі поділилися секретним інгредієнтом. І ним виявилася капуста.
Капуста наповнює м’ясо соком і робить котлети повітряними та дуже смачними.
На 1 кг фаршу достатньо додати 100-150 г капусти. Але треба врахувати кілька нюансів.
Капусту потрібно максимально подрібнити, краще зробити це за допомогою блендера.
У капустяну суміш додають сіль, щоб овоч пустив сік.
Перед додаванням до м’ясного фаршу капусті потрібно дати настоятися хоча б 5 хвилин.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…