Відповідь досить проста. Виявляється, блюдце під час варіння гарантовано зберігає цілісність шкаралупи.
Раніше ми розповідали, які яйця в жодному разі не можна купувати в магазині та на ринку.
Погодьтеся, яйця з шкаралупою, що тріснула, виглядають не естетично, а деякі і зовсім їх викидають, переживаючи, що під час варіння в них могли потрапити шкідливі бактерії, хоча і яйця були миті.
Тарілку потрібно встановлювати вгору дном. Потім у каструлю наливають воду. І опускають курячі яйця.
Тому, якщо ви хочете отримати абсолютно цілі, без жодної тріщинки яйця, скористайтеся цією хитрістю.
Важливе уточнення: для варіння яєць з блюдцем краще брати каструлю якомога більше, щоб вируюча вода не виливалася на плиту.
Щоб яйця добре чистилися, можна додати у воду трохи солі.
7 травня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби із астмою. Вшановують пам'ять мученика Акакія та…
Є страви, які родом з дитинства, їх готували наші мами, бабусі, але зараз ці рецепти…
Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…
Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…
7 травня очікуються дощі на Вінниччині, у західних та північних областях, на решті території країни…
Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?