Інгредієнти:
- борошно – 150 гр;
- цукор – 160 гр;
- сир – 160 гр;
- вершкове масло – 80 гр;
- яйце — 2 шт.;
- ванільний цукор – 1 пакетик;
- розпушувач — 7 гр;
- сіль до смаку.
Приготування:
- Всі продукти мають бути кімнатної температури.
- Розм’якшене масло збивають протягом 5 хвилин, потім змішують із сіллю, ваніліном, цукром і перемішують ще 2 хвилини.
- Додають яйця, потім, не перестаючи збивати, додають сир, а потім частинами вводять борошно і замішують тісто, яке повинно вийти у міру щільне.
- Тісто розподіляють у силіконові формочки (маленькі) і випікають у розігрітій до 170 градусів духовці протягом 25-30 хвилин.
- Зверху готові кекси можна присипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити кекс без муки – ідеальний рецепт.