Вівторок, 14 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 8 по 14 травня

Гороскоп на тиждень з 8 по 14 травня

Этот материал также доступен на русском языке
Відносно спокійний, передбачуваний, позитивний тиждень. Травневе повітря пахне новими починаннями. Водночас девіз цього тижня: "Тихіше їдеш – далі будеш". Наберіться терпіння – все йде своєю чергою.

Триває період ретроградного Меркурія, тому можливий невеликий застій у справах та зниження прибутку у бізнесі у підприємців. Але, попри це, зараз найкращий час, щоб щось змінити у своїй професійній діяльності та просунутися кар’єрними сходами.

9 травня Сонце та Уран з’єднуються у Тельці – це знаковий аспект, що наділяє енергією та готовністю рішуче діяти. Беріть ініціативу у свої руки, пропонуйте новації начальству. Але не чекайте на швидкі результати, дійте планомірно, не поспішайте на події. Для бізнесу найкращий час розширюватися, шукати серйозних інвесторів. Ваші починання підтримають впливові знайомі, однодумці та друзі, які допоможуть вирішити усі неприємності із документами.

11 та 12 травня гармонійний аспект Сатурн – ретро-Меркурій, повертає до тем початку квітня, але саме протягом цього тижня давні справи можна успішно завершити. У будь-якому разі рішення буде знайдено в короткий термін. Комусь у скрутний момент допоможуть юристи, а хтось розраховує на допомогу колег із інших країн. Рівень доходів зараз повністю залежить від вашої особистої активності та завзятості.

До кінця тижня з’являються всі шанси для того, щоб отримати бажане, навіть якщо попереднього місяця ваші дії викликали хвилю роздратування з боку оточення. Дні спадного Місяця сприяють сміливим рішенням та завершенню найважливіших процесів. Але слід пам’ятати про те, що організм більш уразливий у цей час, тому бережіть свої фізичні та психічні ресурси!

Гороскоп на тиждень з 8 по 14 травня

Овен

Цей період принесе чимало тривог і хвилювань. Можливо, у вас виникне почуття провини перед людиною. Зараз саме час поговорити відверто, щоб уникнути непорозуміння.

Телець

Перша половина тижня виявиться більш вдалою та плідною. Поставлені завдання легко реалізуються. У другій половині періоду можливими є фінансові втрати. Проведіть вихідні з сім’єю.

Близнюки

Зараз у вас є всі шанси легко досягти того, що раніше здавалося недосяжним. Ви почуватиметеся чудово, настрій буде на висоті.

Рак

На вас чекають несподівані зустрічі та вдалі збіги. Може знайтися річ, яка була давно загублена. Але здоров’я може дати збій. Зробіть акцент на здоровому харчуванні.

Лев

Тиждень сприятливий для будь-яких справ. Ви почуватиметеся добре і умиротворено. Зможете успішно вирішити фінансове питання. Добре також зайнятися домашнім прибиранням і дрібним ремонтом.

Діва

Цього тижня на вас чекає важкий період. Доля перевіряє вас на міцність. Будьте більш зібрані, а ваша цілеспрямованість допоможе у вирішенні складних завдань.

Терези

Перш ніж починати справу, подумайте, чи вистачить вам сил. Надмірна фізична активність і далекі поїздки не рекомендуються. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Скорпіон

Цього тижня будьте уважні, довкола вас точаться інтриги. Не вступайте у непотрібні дискусії. Давайте обіцянки тільки якщо повністю впевнені, що зможете їх виконати.

Стрілець

Вдалий тиждень. Всі справи даватимуться вам як ніколи легко, грошові проблеми не виникнуть. Можливими є приємні сюрпризи.

Козеріг

Не накопичуйте проблем, інакше потім вони зваляться як снігова куля. Ви отримаєте від родичів підтримку, якої так потребуєте. Якщо відчуєте занепад сил, залиште всі справи і відпочиньте.

Водолій

Зірки радять провести тиждень активно. Займіться фізичними вправами на свіжому повітрі або посадіть квіти.

Риби

Чекайте на приємні сюрпризи: вдалих збігів або вигідних пропозицій. Остерігайтеся побутових травм. Не втручайтеся у чужі суперечки та непорозуміння.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні